Dongguan Runke Ink painting Co., LTD

Vier classificatie van op water gebaseerde inkt

Tijd vrijgeven: 2022-04-02 11:43:34  Hits: 10

Relief Ink


a soort inkt gebruikt voor het afdrukken van boeken, kranten, prentenboeken, documenten, accountboeken, enz. Het belangrijkste kenmerk van reliëfdruk is dat het geïnkt deel van de drukplaat steekt van hetniet-geïnkt deel. Relief Drukinkt is verdeeld in looddrukinkt, koperen plaatinkt, reliëf-roterende inkt en flexibele reliëfdrukinkt volgens het type drukmachine en het doel van printproducten.


lithografische inkt


a type inkt geschikt voor lithografie. Elk deel van de lithografische drukplaat is in principe in een vlak. Het patroon is lipofiel en hetniet-patroon is hydrofiel. Het principe van olie

water-afstoting wordt gebruikt voor het afdrukken, dus de lithografische inkt moet waterbestendigheid hebben. Volgens het proces is het verdeeld in offsetdrukinkt, weboffsetdrukinkt, platte offsetdrukinkt, watervrije offsetdrukinkt, ijzeren drukinkt, lithografische inkt en KE? Afdrukken inkt.-


vr en


a soort inkt geschikt voor gravuredruk. Bij het afdrukken wordt inkt toegepast op het patroondeel verzonken in de lay-out, en de inkt van hetniet-patroongedeelte wordt afgeveegd of afgeschraapt en vervolgens wordt afdrukken uitgevoerd. Er zijn gravure intaglio-inkt en fotografische intaglio-inkt.

mesh afdrukinkt

a type inkt die lekt door het gaas van de drukplaatnaar het drukoppervlak voor afdrukken. Mesh-versie inkt is verdeeld in transcriptieinkt en schermversierinkt.


voorgaand: Analyse van milieuvriendelijke op...

volgende: Korte analyse over wat milieuvrie...